30 éves múltra visszatekintő, magyar családi tulajdonban lévő cég vagyunk a vizuális kommunikáció, a reklámeszközgyártás piacán. Hogy ez mit jelent pontosan? 
Megrendelőinknek abban segítünk, hogy a folyamatosan változó piaci körülmények között is megtalálják azt a számukra legtökéletesebb megoldást, amivel a vevőiket sikeresen megszólíthatják. 4 termékcsoportban 100 fős csapatunkkal igyekszünk kiszolgálni őket, 2 saját gyártással 9000 m2-en. Design, műszaki-, és grafikus tervezőink, projektmenedzser csapataink és gyártásaink stratégiai célja, hogy megértsék az ügyfelek problémáit és arra releváns megoldásokat javasoljanak, illetve gyártsanak le. Minden egyes kollégánk fontos része a csapatnak, fontosak számunkra az ötleteik a folyamat teljes hosszán.

MINDS & HANDS

Kitaláljuk és megalkotjuk a legsikeresebb találkozási pontot Vevőink és ügyfeleik között. Nem tárgyként, hanem megoldásként tekintünk az általunk gyártott termékekre. A kreativitás azonban csak egy része a munkánknak. A folyamatos innováció, a gyorsan változó piac megértése, a magas minőségre való törekvés, a digitalizáció, a mérnöki gondolkodás mind elengedhetetlen részei a munkánknak. 

IGEN, EZT IS MI CSINÁLTUK :)

Kollégáink egybehangzó véleménye alapján, a mi munkánkban a legnagyobb motiváció, hogy bárhol járunk itthon vagy Európa-szerte, valahol biztosan összefutunk a munkánk eredményével. 
Mivel egyedi, és sok esetben általunk tervezett termékeket gyártunk, nálunk valóban nagyon fontos a csapatmunka, igyekszünk erre nagy figyelmet fordítani. 

A Béflexben dolgozni elsősorban folyamatos vibrálást jelent, sok kommunikációt, önállóságot, kreativitást, ötletelést, konstruktív vitát. Szeretjük, ha van véleményed, jól tudod tálalni és egyaránt jól tudsz kommunikálni mind az irodai, mind pedig a gyártásban dolgozó kollégáinkkal. 
Lapos szervezet vagyunk, kis távolságokkal, elérhető vezetőkkel, gyors döntésekkel. Lüktetünk. De ezt csak így lehet csinálni. :)

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink