A Bedeco Kft. 1984-ben alakult és valóban sokkal több, mint kakaó. Az alapítás óta 100%-ban magyar tulajdonban lévő cég Magyarországon és Közép-Kelet-Európában elsőként gyártott instant kakaót, majd folyamatosan fejlesztett gépparkjának és gyártástechnológiájának okán évről évre bővítette por alapú termékkészletét. Ma már a paletta széles: kakaó, instant kakaó, kávékészítmények, tejpor és más instant porok is szerepelnek kínálatában.

A magyar élelmiszergyártás tradicionális résztvevőjeként jegyzett Bedeco a minőség védjegye, több mint 30 éves múlttal és tapasztalattal rendelkezik. Egyedi ízeivel, minőségi termékeivel és innovatív jelenlétével méltán vált versenyképessé az egyre bővülő hazai és nemzetközi piacon. Legújabb fejlesztéseinek, illetve egyedülálló összetételének köszönhetően instant és poralapú készítményei hideg folyadékban is csomómentesen oldódnak, krémesen lágyak.

A BEDECO főbb tevékenységei: Bedeco termékek gyártása és forgalmazása; bérmunka végzése; Private Label termékek fejlesztése és gyártása.

A Bedeco igazi tradíció, stratégiája és filozófiája 1984 óta változatlan. A termékinnováció, a minőségi garancia, a vásárlók bizalmának tisztelete, az értékek, hagyományok őrzése ma is fontos fókusz a cég számára, hogy az elkövetkezendő 30 évben újabb milliók énekelhessék: a Bedeco több mint kakaó.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink