Tettel. SzereTETTEL.
Küldetésünk a méltó életminőség megteremtése idős, betegséggel küzdő vagy rászoruló emberek számára. Hiszünk az álmainkban, egymásban és a kompromisszumok nélküli szakmaiságban. Célunk, hogy olyan minőségi szolgáltatást nyújtsunk, amit a saját szüleinknek, nagyszüleinknek, hozzátartozóinknak is szívesen ajánlanánk.

Célunk

A Baptista Tevékeny Szeretet Misszió létrehozásának elsődleges célja az, hogy országosan, több megyére kiterjedő szociális szolgáltató hálózatot működtessen és fejlesszen annak érdekében, hogy a Magyarországon élő hátrányos helyzetű társadalmi rétegeket felkarolja és segítse. Célja még többek között a társadalmi szemléletformálás annak érdekében, hogy az idősek, a hátrányos helyzetűek teljes jogú tagjai lehessenek a társadalomnak.

Szociális szolgáltatásaink

12 évvel ezelőtt egy fiatal közgazdászban és pár frissen végzett szociálpolitikusban megfogalmazódott a gondolat, hogy a társadalomban igény van a megszokottól eltérő, magas színvonalú szociális ellátásra. A gondolatokat tervek, majd tettek és munkával teli napok követték. A BTESZ szolgáltatásai: szociális étkeztetés, házi segítségnyújtás, jelzőrendszeres segítségnyújtás, családi bölcsődék, nevelőszülői hálózat, szenvedélybeteg ellátás, pszichiátriai ellátás, szenvedélybetegek lakhatása és fogyatékkal élők nappali ellátása.

Szakmaiság és szociális szemlélet

A BTESZ számára fontos az innovatív, újító szemlélet, aminek mindig a jól képzett szakemberek teremtik meg az alapjait. Hiszünk a friss, új gondolatokban és a tenni akarásában.
Csapatunknak sok tagja már a kezdetek óta velünk van és tesz meg mindent azért, hogy szolgáltatásainkkal egyre több családnak, vagy egyedülállónak segítsünk. Vezetőink és kollégáink nemcsak megkérdőjelezhetetlen szakmaiságukkal, de segíteni akarásukkal és a változásba vetett hitükkel is példát mutatnak. 
Hiszünk az álmainkban, egymásban és a kompromisszumok nélküli szakmaiságban.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink