Egy webshop és két üzlet a városi divatot kedvelő kismamáknak. Minőségi kismama ruhák, pelenkázó táskák, kismama fehérneműk és egyéb kiegészítők nagy választékban!

Tudjuk, hogy kismamaként az öltözködés sokszor nehézséget okoz, ezért alapítottuk 12 évvel ezelőtt a b.boom kismama divat üzleteit. Reméljük Te is megtalálod nálunk az ízlésednek és a stílusodnak megfelelő kismama szetteket és kompromisszumok nélkül, a várandósságod ideje alatt is saját stílusod szerint öltözködhetsz.

Ruháinkat a dán MAMALICIOUS márka gyártja. Ennek a megbízhatós és minőségi kismamaruha márkának vagyunk mi itt Magyarországon a képviselői. A design és a stílus mellett a praktikum és a kényelem a legfontosabb szempontok, amelyek alapján összeválogatjuk a kismama kollekciókat. Ha szeretnél kismamaként is a legújabb divat szerint öltözködni, akkor a MAMALICIOUS kismamaruhái biztosan a legjobb választás. Kollekcióinkat úgy válogatjuk össze, hogy minden élethelyzetre tudjunk megoldást kínálni. Termékeink kis darabszámmal készülnek, hogy megtartsák egyedi és különleges jellegüket. Ha Te sem akarsz tucat kismamaruhákban járkálni, akkor biztosan jó helyen jársz.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink