Some call it work. We call it: passion.
Az Audi Hungaria Zrt. az 1993-as alapítása óta Magyarország és a kelet-közép-európai régió egyik meghatározó vállalatává fejlődött. A motor- és a járműgyártás mellett a vállalat szerves részét képezi a műszaki fejlesztés, ahol szakembereink a járműhajtás- és járműfejlesztés területeken high-tech körülmények között fejleszthetik prémium termékeink minőségét. Mindemellett a gyár fontos részét képezi a szerszámgyár, a logisztika, a minőségbiztosítás és fontos szerepet kap a környezetvédelem is.

JUTTATÁSAINK

Vállalatunk körültekintően összeállított és a legnépszerűbb elemekkel rendelkező, többpilléres juttatási csomagja a magyar munkaerőpiacon az egyik legvonzóbb. - Alapbér + teljesítményfüggő mozgóbér - 13. havi bérkifizetés - Nyereségtől függő prémium-kifizetés a teljesítmény arányában - Rendszeres, piackövető bérigazítás Az évente kétszer történő személyes teljesítményértékelés során kerülnek meghatározásra munkatársaink személyes és területi céljai, illetve ekkor kerülnek kiértékelésre az előző féléves eredmények. PÉNZBELI ÉS NEM PÉNZBELI JUTTATÁSOK: - Választható Béren Kívüli juttatások egyedülállóan széles köre a törvényi szabályozás lehetséges keretein belül - Munkába járás és hétvégi hazajárás költségeinek támogatása, szerződéses járatokkal, illetve a vállalat szabályozásának megfelelően - Lakhatás támogatása: Audi-munkásszálló, lakásvásárlási támogatás - Kedvezményes autóvásárlási program egyes konszern (VW, Seat, Skoda) modellekre - Munkatársi Autóhasználati Program az Audi modellekkel - Szakmai és nem szakmai továbbképzések, tanfolyamok, tanulmányok támogatása - Munkatársi kedvezmények partnervállalatainknál - Egészségpénztári, önkéntes nyugdíjpénztári számla nyitása, ezek finanszírozásának támogatása - Élet- és balesetbiztosítás, hosszú távú gondoskodásra ösztönző elemek - Kulturális és sport események támogatása, kedvezményes jegyvásárlás - Munkatársi és családi rendezvények, jubileum - Élethelyzetekhez igazodó lehetőségek igénybevétele (kismama program, esküvői autó, alternatív foglalkoztatási módok, stb.)

KÉPZÉSI, FEJLŐDÉSI LEHETŐSÉGEK

Személyre szabott fejlődési lehetőségek felsőfokú végzettséggel rendelkező munkatársainknak: Az Audi Hungaria számos karrierlehetőségeket kínál az elhivatott, céltudatos és kiemelkedő szaktudással rendelkező munkatársainak. A fejlődés lehetséges irányai az egyéni kompetenciáktól függenek. A vezetői ambíciókkal rendelkező, felelősségteljes kollégáknak szól a belső vezető-utánpótlás programunk. A program célja, hogy a vállalat menedzsment pozícióinak egy részét vezetői ambíciókkal rendelkező, felelősségteljes és az Audi Hungariát már jól ismerő munkatársak tölthessék be. A vezetővé válás útján a kollégáink 1-3 évig tartó, egyéni és csoportos fejlesztésben vesznek részt, hogy szakmai tudásuk és tapasztalatuk mellett vezetői készségeik és képességeik is jó alapokkal rendelkezzenek az új kihívások sikeres teljesítésében. Hiszünk abban, hogy szakterületük és személyügyi részlegünk folyamatos támogatása és visszajelzése mellett akár stratégiai szintű vezetőkké is válhatnak. Az igazi szakmai elmélyülésre a specialista munkakör nyújt lehetőséget. A stratégiai jelentőségű szakterületek jelölik ki a meglévő kollégák közül azokat a magas tanulási hajlandósággal rendelkező munkatársakat, akik a külső munkaerőpiacról nehezen megszerezhető tudással rendelkeznek. A specialisták feladata többek közt a konszernen belüli trendek, technológiák elsajátítása és adaptálása az Audi Hungaria irányába.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink