Teljes körű megoldás
Az Attase Gastro Kft egyedüliként a teljes körű megoldást nyújtja hazai vendéglátóipari egységek számára nemcsak a nagykereskedelem, hanem az ipari konyhatervezés és kivitelezés területén: nagy raktárkészlet az EKO gépektől a PRÉMIUMIG, központi elhelyezkedés modern bemutatóterem tömérdek mennyiségű termékkel feltöltve, saját szervizháttér országos hálózat, beüzemelés, szállítás, online és személyes vásárlás...

1998 óta arra törekszünk, hogy teljes körű megoldást kínáljuk hazai vendéglátóipari egységek számára. Több mint 20 éves tapasztalattal, szakértelemmel és kitörő lelkesedéssel dolgozunk nap mint nap, hogy elérjük és megvalósítsuk saját és ügyfeleink céljait.

Szorgalmasan és nyitott szemmel járjuk a világ legnagyobb, legfontosabb HORECA szakkiállításait, hogy felkutassuk és elérhetővé tegyük Magyarország összes vendéglátósa számára nemcsak a lehető legjobb ár-érték arányú konyhatechnológiai készülékeket, hanem átfogó választási lehetőségét biztosítsunk mindenkinek az elérhető és prémium szegmens gépei között.

Budapest központi területén elhelyezkedő modern 5500 nm-es telephelyünk lehetőséget ad arra, hogy a sokszínű termékkínálatunkat kézzelfoghatóvá tegyük olyan bőséges módon, amivel konkurenciánk egyike sem büszkélkedhet. Ezen felül szakértői csapatunk az igényfelméréstől kezdve az üzembehelyezésen át a karbantartásig rendelkezésre áll.

Referenciáink megtekinthetőek ide kattintva: https://www.attase.hu/referencia 

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink