Cégünk 1998. júliusában alakult pénzügyi-gazdasági tanácsadói, valamint kereskedelmi tevékenységek végzésére Ózdon. 2011-től Kazincbarcikán is nyitottunk irodát.

Az ATINVESZT KFT. elsősorban a kis- és középvállalkozások pénzügyi-gazdasági feladatainak, problémáinak komplex megoldására szakosodott, amelyek eredményeként a partner vállalkozás jelentős gazdasági növekedést tud elérni rövid határidőn belül.

Cégünk (jelenleg 7 fős) magasan kvalifikált-közgazdasági területen szerzett diplomával rendelkező munkatársai az alábbi területeken segíthetik Önöket:
- Könyvelés, adótanácsadás
- Pénzügyi tanácsadás (hitelkérelmek, pályázatok összeállítása)
- Pályázatfigyelés
- Közbeszerzési eljárások bonyolítását
- Üzleti tanácsadás

Cégünket külső munkatársként könyvvizsgálók, ügyvédek, ingatlan értékbecslők, műszaki szakértők segítik, így Önnek egy irodában szinte minden gazdasági problémájára megoldást találunk rövid határidőn belül.

Az Atinveszt Kft. jelenleg több, mint 200 kisvállalkozással áll üzleti kapcsolatban, melyből közel 70 vállalkozás teljes ügyvitelét látja el cégünk.

A társaság tulajdonosa, vezetője a PHARE 2000 Program Vezető Tanácsadója, valamint jelenleg a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium és a Borsodi Kereskedelmi és Iparkamara regisztrált pályázatírója.

Cégünk megtalálható az Országos Pályázati Minősitő Testület Minősített Pályázatírók katalogizált névjegyzékében.
2008.évtől cégünk rendelkezik az MSZ EN ISO 9001:2001 számú minőségirányítási rendszerrel, és a TÜV akkreditációjával.

Az Atinveszt Kft. 2010. évben megszerezte a PSZÁF többes ügynöki engedélyét, és szerződéses partnere az alábbi bankoknak: OTP Bank., ERSTE Bank, Raiffeisen Bank, K & H Bank.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink