Az ASBIS 1998 óta forgalmazza az IT piac meghatározó gyártóinak termékeit Magyarországon. Az ASBISc Enterprises leányvállalataként a csoport által képviselt informatika és a fogyasztói elektronikai termékekkel állunk nagykereskedelmi-, áruházi és integrátor partnereink rendelkezésére.

Termékpalettánk kiemelt elemei az Intel, AMD, Seagate, HGST, Micron, Crucial, Supermicro, Ubiquiti, Nvidia, Mellanox, Logitech, Fibaro, Perenio, Prestigio, AENO, Canyon és Bang & Olufsen termékek.

Csatlakozz csapatunkhoz!

Nemzetközi cégünk, több mint 20 éve van jelen a magyar informatikai disztribútori piacon. Számítógép alkatrészek, szerverek és fogyasztói elektronikai eszközök nagykereskedelmével foglalkozunk. További sikeres fejlődésünkhöz folyamatosan munkatársakat keresünk budapesti irodánkba.

Amennyiben úgy gondolod, hogy sikeres tagja tudnál lenni a csapatunknak, mert:

• proaktív vagy és nem reaktív
• tudod mi az asszertivitás, kiemelkedő kommunikációs képességekkel rendelkezel, ideális esetben kiválóan kommunikálsz angolul
• alapos IT ismeretekkel rendelkezel, természetes könnyedséggel használod a mindennapi munkádban az Excelt, Outlookot (többek között)
• tudod, hogy működik a kereskedelem...

...akkor jelentkezz hozzánk!

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink