1995-ben egy alig 30 négyzetméteres irodában kezdett neki az ANDA Present Kft. a szakmában már akkor is egyedülálló küldetésének. Az elmúlt 20 évben rengeteget dolgoztunk, ami évről évre folyamatos fejlődést eredményezett és tette cégünket az európai promóciós szakma meghatározó szereplőjévé.

Így mára több mint 100 szakemberrel dolgozunk azon, hogy partnereink kreatív ötletéből megszülessen a kész ajándék és teljesítsük a rendeléseket úgy, ahogy azt partnereink elvárják tőlünk.

Évről évre, ahogy mi üzletileg és szakmailag fejlődünk, ezzel párhuzamosan változnak az ajándékozási trendek - a jogszabályokon túl partnereink kívánságai, igényei. Igyekszünk minél eredetibb ajándékkal partnereink és szeretteink kedvében járni - nem megfeledkezve az egyedi csomagolásról és emblémázásról sem. Mi ezzel nem lépést kívánunk tartani, hanem diktálni az iramot. Minél több ötletet kínálunk és valósítunk meg a világ 32 országában partnereinknek, hogy nekik abból csak ki kelljen választani a cégükhöz, kampányukhoz legjobban megfelelő ajándékot.

Víziónk

Jövőképünk, hogy az ANDA Present Group nyújtsa a leginnovatívabb szolgáltatást a promóciós ajándéktárgy iparágban.

Küldetésünk

Saját gyártókapacitásával, beszállítói hátterével, professzionális szervizével, továbbá hatékony megoldásaival olyan partnert jelent ügyfelei számára, akivel öröm az együttműködés. Sikerünk titka, hogy mindezen értékek megjelennek belső működésünkben és munkatársainkkal való kapcsolatainkban is.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink