2016-ban az Alza magabiztosan lépett színre a magyar piacon, azzal az egyértelmű céllal, hogy 5 év alatt az ország legjobb e-kereskedői közé kerüljön. És mindez meg is valósult - 2018-ban már a negyedik helyen volt a legnagyobb online kereskedők rangsorában.

Az Alza.hu e-shop kínálatának és szolgáltatásainak javítását sokszínű marketingkommunikáció támogatja számos csatornán, melynek feledhetetlen képviselője az Alzababa, a vállalat márkaarca.

A magyar pozíció erősítésének egyik fontos lépése volt az új, kibővített AlzaShowroom megnyitása, melynek költsége 2 millió euróra rúgott (kb. 646 millió forint). A közel 5000 m2-es, kétszintes üzletben prémium termékek százai várják az ügyfeleket, valamint Gaming Zóna, kávézó és egyéb érdekességek nyújtanak élményekben gazdag vásárlást. Közvetlenül a boltban 15 ezer termék van raktáron, melyek azonnal átvehetők.

Az Alza.hu már nem ismeretlen a magyar ügyfelek számára. Az e-bolt számos díjat és több tízezer pozitív véleményt kapott az ügyfelektől, és 4,5*-5*-os értékelést ért el az árösszehasonlító oldalakon.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink