ALDI Magyarország Állások, Munkák, Karrier, Országos - Simplejob.com

Magas minőség, alacsony áron!

Az ALDI név az elmúlt évtizedek során meghatározó fogalommá vált. Tartósan magas minőséget jelent folyamatosan alacsony áron. Az ALDI Magyarország az ALDI DÉL vállalatcsoport tagja, mely a világ számos országában jogilag önálló társaságokon keresztül képviselteti magát.

Újabb elismerés az ALDI Magyarország humánpolitikai tevékenységnek

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt-t felelős munkaadói tevékenységéért díjazta a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara. A magyarországi vállalatok számára kiírt pályázatban azokat a cégeket keresték, amelyek példaértékűen bánnak munkatársaikkal mind a munka- mind az életkörülményeiket tekintve.

Számokban az ALDI...

Nagy-Britanniában és Írországban üzleteink száma meghaladja a 600-at, több mint 1300 üzlettel vagyunk jelen 31 amerikai tagállamban a keleti parttól Kansasig. A Hofer név alatt Ausztriában több mint 440 üzletünk működik. Mindemellett folyamatosan tovább növekszünk: az Ausztráliában található üzleteink száma már meghaladta a 350-et. Svájcban már több mint 160, míg Szlovéniában több mint 70 üzlettel képviselteti magát a cégcsoport. Magyarországon első üzleteinket 2008 tavaszán nyitottuk meg. Az azóta eltelt években üzleteink száma meghaladta a 138-at, dolgozóink létszáma pedig a 3200 főt.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink