Magas minőség, alacsony áron!
Az ALDI név az elmúlt évtizedek során meghatározó fogalommá vált. Tartósan magas minőséget jelent folyamatosan alacsony áron. Az ALDI Magyarország az ALDI DÉL vállalatcsoport tagja, mely a világ számos országában jogilag önálló társaságokon keresztül képviselteti magát.

Újabb elismerés az ALDI Magyarország humánpolitikai tevékenységnek

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt-t felelős munkaadói tevékenységéért díjazta a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara. A magyarországi vállalatok számára kiírt pályázatban azokat a cégeket keresték, amelyek példaértékűen bánnak munkatársaikkal mind a munka- mind az életkörülményeiket tekintve.

Számokban az ALDI...

Nagy-Britanniában és Írországban üzleteink száma meghaladja a 600-at, több mint 1300 üzlettel vagyunk jelen 31 amerikai tagállamban a keleti parttól Kansasig. A Hofer név alatt Ausztriában több mint 440 üzletünk működik. Mindemellett folyamatosan tovább növekszünk: az Ausztráliában található üzleteink száma már meghaladta a 350-et. Svájcban már több mint 160, míg Szlovéniában több mint 70 üzlettel képviselteti magát a cégcsoport. Magyarországon első üzleteinket 2008 tavaszán nyitottuk meg. Az azóta eltelt években üzleteink száma meghaladta a 138-at, dolgozóink létszáma pedig a 3200 főt.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink