Működő megoldásokat szállítunk!
Az AIDe-Hungary Kft., illetve elődcégei közel 20 éve végeznek humán szolgáltatást Magyarországon.

Cégünk olyan iparágban, mint a légiközlekedés vetette meg alapjait, speciális légiközlekedési ismeretekkel rendelkezünk, ismerjük az iparág sajátosságit, munkaköröket, és az ehhez szükséges munkavállalókkal szembeni elvárásokat. A mai napig is ezen a területen specialistának számítunk.

Budapesti irodánk mellett Nagykanizsán és Debrecenben is jelen vagyunk, ahol elsősorban a gyáripar számára nyújtunk segítséget.

A cégcsoportunk székhelye München, irodahálózata folyamatosan bővül és jelen van Németország iparilag fontos nagy városaiban. Anyavállaltunk honlapja a www.aide.de. Az AIDe-Hungary Kft. székhelye Budapesten, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közelében van, honlapunk a www.aidehungary.hu címen érhető el.

Miben vagyunk mások, mint más humán szolgáltató cég?
• Munkavállalóinkat kizárólag legális foglalkoztatás keretében alkalmazzuk.
• Anyacégünknek köszönhetően – németül beszélők részére – németországi munkalehetőséget is fel tudunk kínálni. Immár több száz magyar munkavállalónak sikerült állást találni Németországban.
• A németországi kiutazást követően is tartjuk a kapcsolatot azokkal, akik rajtunk keresztül találnak munkát. Magyarul lehet munkatársainktól segítséget kérni a németországi munkavégzés során felmerülő kisebb-nagyobb problémák megoldásához.
• Anyacégünk kapcsolati hálójának köszönhetően, ha megszűnik a munka, akkor egy másik munka lehetőséget tudunk felajánlani.
• Életpálya modellel keretében más munka lehetőséget is fel tudunk ajánlani azok részére, akik végzettségük, vagy nyelvtudásuk fejlődése alapján alkalmasnak tűnnek más munkakör betöltésére is.
• Jelenlegi és kiválasztott leendő munkavállalóinknak OKJ-s képzést szervezünk, részletfizetési lehetőséggel.
• További pénzkeresési lehetőség érdekében másodjogviszonyos munkalehetőséget szervezünk.
• Minden munkavállalónknak saját internetes felülete van, így a nap 24 órájában kapcsolatot tud tartani velünk. Munkavállalóink számára információkat tudunk eljuttatni, illetve nem kell irodánkba befáradni sem dokumentumok (pl.: bérjegyzék) átvétele miatt.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink