Fedezd fel a lehetőségedet nálunk te is!
Irodánk több mint 10 éve működik a Római téren, stabil, és elkötelezett csapattal. Bár Budapest egész területén dolgozunk, mégis meghatározó, hogy a kerületben mindenféle ingatlantípus megtalálható az olcsóbb paneltől a több százmilliós családi házig. Ügyfeleink minden igényét ki tudjuk elégíteni, legyen az eladás, vásárlás, hitel, biztosítás, jogi háttér, energetikai tanusítvány. Víziónk hogy a szakmánk a megfelelő szintre kerüljön a társadalmi megítélésben, és ehhez a legtöbb értéket mi adhatjuk a hozzáállásunkkal és példaértékű munkánkkal.

Miért jó velünk!

Mert elsősorban az emberi értékekre helyezzük a hangsúlyt, folyamatosan tanítunk, támogatunk, és megfogadjuk a te tanításaidat is. Sokat kacagunk, sokat dolgozunk és sokat keresünk.

Jelentkezz bátran ha!

Terveid, céljaid, álmaid vannak. Ha váltanál, mert valami újra vágysz. Ha te osztanád be a saját idődet. Ha agilis és talpraesett vagy. Ha érdekel az értékesítés.

Ügyfeleink mondták kollégáinkról!

"Katalin nagyon segítőkész, figyelmes és alapos, nagy tapasztalattal rendelkező, türelmes és nagyon barátságos szakember különösen jó memóriával." "István magas színvonalú munkát végez, segítőkész, pontos, gyors, csak ajánlani tudom a barátaimnak, ismerősöknek!" "Mikor évekkel ezelőtt lakásvásárlás céljából különböző ingatlanirodákat kerestünk fel, a sok-sok eredménytelen kísérlet után végül a Duna House-nál (DH) kötöttünk ki. Amikor beléptünk (a feleségem és én) az irodába, ahol barátságos zsongású, kellemes, kulturált környezet várt minket, és egy igen barátságos, segítőkész, felkészült értékesítő hölgy, Kapás Etelka szólított meg bennünket. Kölcsönös bemutatkozás után, világos, a lényeget jól összefoglaló tájékoztatást kaptunk a DH által nyújtott szolgáltatásokról. Türelemmel és tapintattal, megértéssel fogadta kérdéseinket, s adott konkrét, segítő válaszokat. Az ingatlan kiválasztása során mindvégig türelmesen, körültekintően, a legapróbb részletekre kiterjedően képviselte mind a mi, mind az esetleges eladó érdekeit. Empatikusan érzett rá, mikor kell időt hagyni a döntésre, illetve mikor kívánja meg a helyzet az azonnali válaszadást, és erre udvariasan, a súlypontokat megfelelően érzékeltetve, hívta fel a figyelmünket, ügyelve arra, hogy a végső döntést csakis mi hozhatjuk meg. Emberileg és szakmailag csak méltatni tudom."

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink