Accor-Pannonia Hotels Zrt. Állások, Munkák, Karrier, Országos - Simplejob.com
A több, mint 250 000 főből álló globális dedikált csapatára támaszkodva, mi az Accor-nál elkötelezetten valósítjuk meg a legfontosabb missziónkat: „Feel Welcome” – vagyis, hogy minden vendég érezze otthon magát.

Az Accor aktív szerepet vállal a helyi közösségekben és elkötelezett a fenntartható fejlődés és szolidaritás terjesztése mellett a PLANET 21 Acting Here átfogó programján keresztül, ami összeköti a munkatársakat, vendégeket és partnereket a fenntartható növekedés előmozdítása érdekében.

2008-tól az Accor Szolidaritás Alapítványi Alap a Csoport aktivitásainak és értékeinek a természetes része, segítve a harcot azellen, hogy a társadalom leghátrányosabb helyzetű tagjai társadalmilag és egzisztenciálisan kirekesztettnek érezzék magukat.

MIÉRT AZ ACCOR?

Mert egyedi és különleges vagy. Mert a szállodaipar a szenvedélyünk. Ez a szenvedélyünk pedig összeköt minket. Legyen képzelőerőd és nyújtsd a legjobbat! Merj továbbmenni és többet kihozni magadból. Gazdagítsd a sokszínűségünket és növeld saját szakértelmed. Ebben segítünk Neked.

MIT AJÁNLUNK?

Szakmai fejlődési lehetőségek

Meggyőződésünk, hogy csak akkor leszünk mi sikeresek, ha Te is annak érzed magad. Ha úgy érzed, hogy mebecsülnek és szakmailag is fejlődni tudsz. Ezért mi számos lehetőséget és programot biztosítunk számodra, hogy a tehetségednek és céljaidnak legmegfelelőbb karrierutat járhasd be.
Ezen felül számos olyan mobilitási program is elérhető, amik lehetővé teszik azt, hogy akár külföldön is kipróbálhasd magad.

Tréningek

Hisszük, hogy saját szakmai fejlesztésünkkel a vendégeink elégedettségét növelhetjük. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy olyan lehetőségeket biztosítsunk, amelyek segítségével fejlesztheted készségeidet. Ezért hívta vállalatunk életre az Accor Académie-t.
Világszerte 18 akadémián, köztük Budapesten is, az összes munkatársunk képzését biztosítjuk, pozíciótól és képzettségtől függetlenül.

Juttatási csomag

A kiszámítható anyagi háttér mindenkinek fontos. Vállalatunknál számos béren kívüli juttatás elérhető számodra. Az egyik ilyen a Bienvenue program, ami különböző kedvezményeket biztosít magyarországi és külföldi szállodáinkban egyaránt. Munkakörtől és beosztástól függően, munkaruha, mobiltelefon, mobil internet, közös vagy saját használatú gépkocsi is a béren kívüli juttatási csomag része lehet. Ezen felül pedig mindig nagynagy szeretettel várunk a céges, illetve családi rendezvényeinken és csapatépítő tréningeinken.

ALAPVETŐ ÉRTÉKEINK

Hat érték, amik nagyon fontosak számunkra, hiszen ez az a közös nyelv, amit mindenki beszél, aminek segítségével megértjük egymást, s amik túllendítenek minket egy-egy nehezebb időszakon is. De a legfontosabb, hogy ez a hat érték az, ami egy csapattá tesz minket. Ezek az értékek adnak értelmet a mindennapi munkánknak, ezek azok, amik segítenek minket abban, hogy napról-napra túlszárnyaljuk magunkat.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink