Az 123Cargo Magyarország az Alpega Cégcsoport fuvarbörze üzletágának meghatározó szereplője. Regisztrált felhasználóink száma meghaladja a 16 000-et. Fuvarbörzénk célja, hogy a közúti áruszállításban érdekelt felek: fuvarozók, szállítmányozók és árutulajdonosok között kapcsolatot teremtsen, ezzel segítve működésüket és új operatív együttműködések kialakulását.

Nem egy dolgozót, hanem csapattagot keresünk.

Cégünk, bár stabil, tőkeerős multinacionális háttérrel rendelkezik, Magyarországon még gyerekcipőben jár. Irodánk mellőzi a fagyott, hűvös, klasszikus irodai légkört. Baráti, jókedvű és motiváló környezetre törekszünk, ahol nem parancsokat hajtunk végre, hanem csapatban együtt dolgozunk a kitűzött céges eredmények elérése érdekében. A piaci szegmens, amiben jelen vagyunk rengeteg kiaknázatlan lehetőséget rejt, ezért vagyunk itt és ezért tudunk folyamatosan fejlődni. Ha úgy érzed, szívesen dolgoznál egy ilyen cégnél, akkor ne habozz, keress minket.

Értékesítőket, akik remekül megtalálják a közös hangot a potenciális ügyfelekkel.

Cégünk hajtó motorja a sales. Adatbázisunk több mint 16 000 regisztrált céget és az ezekhez tartozó több mint 21 000 felhasználót foglalja magába. Célunk, hogy a magyar ügyfélállományt növeljük, amihez értékesítőkre van szükségünk, akik értik a terméket, amit árulnak, emellett motiváltak és aktívak, látják a közös célt és eredmény orientáltak.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink