SimpleJob bruttó - nettó bérkalkulátor
Kíváncsi vagy mennyi a lesz jövedelmed? Segítünk kiszámolni! Használd ezt a bruttó - nettó bérkalkulátort és mi segítünk megmondani mennyit fogsz keresni!

A SimpleJob bérkalkulátor segítséget nyújt a munkavállalók és munkaadók számára, akik részletesen szeretnék kiszámolni a fizetésekkel kapcsolatos nettó és bruttó bér információkat. Ennek az online eszköznek a segítségével könnyen meghatározható a munkáltató által fizetendő teljes költség is.

A bérkalkulátor figyelembe veszi a Magyarországon érvényes adó- és járulékrendszer változóit, beleértve a jövedelemadó progresszív mértékét, a szociális hozzájárulási adót (SZOCHO), az egészségügyi hozzájárulási adót (EHO), és más lehetséges levonásokat. Ezáltal a munkavállalók számára pontos és átlátható információt nyújt a nettó bérükről.

A kalkulátor további előnyei közé tartozik, hogy figyelembe veszi a családi adókedvezményt, a személyi kedvezményt, a négy vagy több gyermekes anyák adókedvezményét, valamint az első házasok adókedvezményét.

Az online felület könnyen kezelhető, és lehetővé teszi a gyors és pontos számításokat, biztosítva a munkavállalók és munkaadók számára az aktuális információkat a bérstruktúráról.

A bruttó-nettó bérkalkulátor az alábbi linken érhető el: https://simplejob.com/brutto-netto-berkalkulator