Hogyan reagáltak a telekommunikációs cégek?
Szinte lesőként léptek a telekommunikációs cégek a segítségnyújtásban, bemutatjuk őket.

Ma kicsit barangoljunk a telekommunikáció világában. 📲

1️⃣ Kövessétek a Telekom Facebook oldalát, világossá válik számotokra is, hogy ők aztán tényleg segítenek, ahogy tudnak. Ingyen/ajándék internet, ingyenesen elérhető filmek, sorozatok, PLUSZ eltolták az adategyeztetés határidejét a kialakult helyzetre való tekintettel. Szerintünk mindenképpen jár nekik taps!

➡️ Itt csekkolhatjátok a friss infókat:

Telekom Facebook oldal

Ha már szóba került a taps...található egy csoport, aminek a neve nem más, mint Taps a dolgozókért! Biztosan belefutottatok már 1-1 videóba vagy kezdeményezésbe, esetleg eseménybe, ahol az egészségügyi, kereskedelmi dolgozókért tapsol egy kerület, egy lakótelep, egy város...itt mindent megtaláltok egy helyen!

➡️ Itt tudtok csatlakozni:

Taps a dolgozókért!

2️⃣ A Telenor is lépett az ügyben, 100 GB extra hipernettel támogatják ügyfeleiket. Érdemes őket is követni Facebook oldalukon, szavazásokat indítanak, létrehozták az #ITTVAGYUNKEGYMÁSNAK hashtaget, próbálják segíteni az otthoni létet, ahogy csak tudják. Egy kis mosolyt mindenképp csalnak az arcunkra, köszönjük!

➡️ Itt az oldal:

Telenor Facebook oldal

3️⃣ A Vodafone egyenesen egy oldalt hozott létre, ahol összegyűjtik, hogy mivel segítenek a vírus miatt kialakult helyzetben! Köszönjük a munkátokat!

➡️ Itt tudjátok a naprakész információkat olvasni:

Vodafone információ

U.I: Tóth Gabi rendszeresen bejelentkezik Facebook oldalán és énekel otthonról! 🎙

➡️ Kövessétek, hallgassátok:

Tóth Gabi Facebook