Simplejob - Álláshirdetés felsőfokon

Döntős a Simplejob alapítója az Év Női Startuppere versenyen! – SZAVAZÁS

Óriási megtiszteltetésben és elismerésben van része alapítónknak, Lukács Beátának, hiszen a 2020-as Év Női Startuppere verseny döntőjébe került.

Vállalkozásunk története nem szokványos, hiszen először létezett az online felületet és a hozzá tartozó applikációt. Bea csak ez után kereste meg azt a piaci rést, ahol újat tud alkotni. Hosszas kutatás után választotta a munkaerőpiacot, ahol négy évvel ezelőtt arról szóltak a hírek, hogy a cégek nehezen találnak megfelelő munkaerőt. Adta magát tehát, hogy egy olyan felületet hozzon létre, ahol nem csak számos álláshirdetés, de munkakeresők is jelen vannak. Egy platform, ahol interaktívan kommunikálhat egymással a kereslet és a kínálat. Ahol állás és álláskereső gyorsan és könnyedén találhatnak egymásra. Így született meg a SimpleJob.

Oldalunk az elmúlt években számos fejlesztésen esett át, így ma Bea munkáját már egy nyolc fős csapat segíti és több mint százezer felhasználóval büszkélkedhetünk.

Ha tetszik a Simplejob, és szerinted is elismerésre méltó Bea teljesítménye, kérjük szavazz rá, hogy elnyerhesse az Év Női Startuppere címet!

Kattints és szavazz most:

https://wmn.hu/noi-startup-szavazas-2020