Állás pénzügyért érdeklődő diákoknak
A Simplejobon található bőven állás nagyoknak és „kicsiknek” egyaránt. Számtalan diákmunkát találhatsz, hagyományos fizikai munkáktól kezdve egészen komoly, multinacionális vállalatoknál betölthető szakmai állásokig. Diákként nagyon fontos a szakmai gyakorlat helyszínének megválasztása, hiszen nem csak a szakdolgozatban segíthet sokat, de kölcsönös szimpátia alapján a gyakornoki idő lejárta után teljesárú pozíciót is jelenthet. Jelenlegi cikkünkben is egy ilyen állás lesz terítéken, a Reporting Analyst gyakornoké.

Az állás munkaköri leírása

Az állás leírása szerint Reporting Analyst gyakornokként különféle forrásokból kell majd adatokat kivonnod, ellenőrizned azok teljességét és hibáit, majd a megfelelő formátumba helyezned további felhasználás céljából. Napi, heti, havi rendszerességgel kell futtatnod és frissítened jelentéseket, amennyiben szükséges, az elfogadott SLA-k szerint. A Reporting Analyst gyakornok szorosan együttműködik a csapat többi tagjával és támogatja a munkájukat – áll az állás szövegében. Olyan különböző forrásokból kell kinyerned az adatokat, mint például a MDW, a Wizard, a Sherlock és stb., amennyiben adathiányos problémák lépnek fel értesítened kell az illetékeseket.

Az álláshirdetés külön kitért arra, hogy mennyire fontos értened az alapul szolgáló folyamatokat, amelyekhez az adatok és a jelentések kapcsolódnak. Ezen felül az állás betöltéséhez jó, ha proaktív vagy és rendszeresen kérsz visszajelzést a fejlesztések és az elemző munka megkönnyítése érdekében.


Aktuális összes SZELLEMI DIÁKMUNKÁT ITT találod!

Aktuális összes FIZIKAI, VENDÉGLÁTÁS, CSOMAGOLÁS, RAKTÁR DIÁKMUNKÁT ITT találod!

Aktuális összes IT DIÁKMUNKÁT itt találod!