Állás pénzügyért érdeklődő diákoknak: reporting analyst trainee

Állás pénzügyért érdeklődő diákoknak

A Simplejobon található bőven állás nagyoknak és „kicsiknek” egyaránt. Számtalan diákmunkát találhatsz, hagyományos fizikai munkáktól kezdve egészen komoly, multinacionális vállalatoknál betölthető szakmai állásokig. Diákként nagyon fontos a szakmai gyakorlat helyszínének megválasztása, hiszen nem csak a szakdolgozatban segíthet sokat, de kölcsönös szimpátia alapján a gyakornoki idő lejárta után teljesárú pozíciót is jelenthet. Jelenlegi cikkünkben is egy ilyen állás lesz terítéken, a Reporting Analyst gyakornoké.

Az állás munkaköri leírása

Az állás leírása szerint Reporting Analyst gyakornokként különféle forrásokból kell majd adatokat kivonnod, ellenőrizned azok teljességét és hibáit, majd a megfelelő formátumba helyezned további felhasználás céljából. Napi, heti, havi rendszerességgel kell futtatnod és frissítened jelentéseket, amennyiben szükséges, az elfogadott SLA-k szerint. A Reporting Analyst gyakornok szorosan együttműködik a csapat többi tagjával és támogatja a munkájukat – áll az állás szövegében. Olyan különböző forrásokból kell kinyerned az adatokat, mint például a MDW, a Wizard, a Sherlock és stb., amennyiben adathiányos problémák lépnek fel értesítened kell az illetékeseket.

Az álláshirdetés külön kitért arra, hogy mennyire fontos értened az alapul szolgáló folyamatokat, amelyekhez az adatok és a jelentések kapcsolódnak. Ezen felül az állás betöltéséhez jó, ha proaktív vagy és rendszeresen kérsz visszajelzést a fejlesztések és az elemző munka megkönnyítése érdekében.


Állás helyébe jót várj

Az Avis Budget Group 2018-ban elnyerte az év shared service cég díját Közép-Kelet-Európában. Ha tiéd lesz az állás, itt multikulturális, sokszínű csapattal dolgozhatsz, ahol több mint 40 különböző országból lehet kollégád. Barátságos, együttműködő vállalati kultúra és emberközeli vezetőség, valamint számos növekedési és fejlődési lehetőség vár. Az állás leírása szerint az Avisnál jó kedélyű, győzelem orientált hely fogad, ahol folyamatosan történik valami, ráadásul Magyarország legzöldebb, környezettudatos, díjnyertes irodájában dolgozhatsz. Valamint az állás leírása külön kiemeli, hogy rendszeresek a különféle szórakoztató céges rendezvények és önkéntes programok, a kompenzációs csomag mellett autókölcsönzés és partnerkedvezmények is járnak. Ha ez eddig nem győzött volna meg, az állás betöltésével otthoni munkavégzésre is van lehetőséged, ráadásul a szakdolgozatodban is szívesesen segítenek, ezzel a megerősítve náluk végzett szakmai gyakorlatod.

 

Ha felkeltette az érdeklődésed ez az állás, itt tudsz jelentkezni!