Menu
HU EN

Knorr-Bremse

A Knorr-Bremse világszerte a vasúti és haszongépjárművek fékrendszereinek vezető gyártója. Műszaki ritmusszabályozóként a Knorr-Bremse több mint 100 éve hajtja előre jelentősen a modern fékrendszerek fejlesztését, gyártását és forgalmazását – különbözó felhasználásokhoz a vasúti és haszongépjárművek területén. Ezzel a Knorr-Bremse jelentősen hozzájárul a vasúti és közúti biztonsághoz. További termékterületeknek számítanak a vasúti járművek ajtórendszerei és klímaberendezései, valamint a robbanómotorok forgó lengéscsillapítói.
"Szerte a világon jelentősen hozzá akarunk járulni az emberek biztonságához a vasúton és a közúton egyaránt."
A Knorr-Bremse konszern müncheni székhelyével a vasúti és haszongépjármű rendszerekhez gyártott fékrendszerek területén világszerte vezető gyártónak számít. Technológiai fejlődésmeghatározóként a Knorr-Bremse több mint 110 éve mértékadónak számít a modern fékrendszerek fejlesztése, gyártása, forgalmazása és szervize területén. A konszern 2017-ben 6,24 milliárdos forgalmat bonyolított le, és világszerte körülbelül 28.000 alkalmazottat foglalkoztatott.
Miket érünk el?
A világszerte majd 19.000 alkalmazott a 2012-es üzleti évben 4,3 milliárd eurónyi forgalmat bonyolított. A vállalat sikere a vasúti és haszongépjárművek rendszerek területének összjátékán, a konszern globális fellépésén, valamint az alkalmazottak innovációs erején és teljesítőkészségén alapul. Így a Knorr-Bremse a vasúti és haszongépjárművek műszaki átalakításában továbbra is vezető szerepben részt vesz.
Follow us!