Rossmann - Logisztikai központ Állások, Munkák, Karrier, Országos - Simplejob.com

Tudjuk, mire vágysz...

Rossmann Magyarország Kft. az egyik legdinamikusabban fejlődő drogéria-parfüméria hálózat Magyarországon. Első üzletünket 1993. december 17-én nyitottuk Debrecenben. Országosan több mint 200 bolttal várjuk vásárlóinkat. 2012-ben indítottuk el Webshopunkat, amelyben folyamatosan bővül az elérhető termékek köre és Magyarországon egyedülálló országos kiszállítással büszkélkedik. Természetesen nem feledkezünk meg a fiatal generációról sem. Megújuló választékunk mellett Facebook és Instagram oldalunkon keresztül rendszeresen tájékoztatjuk őket a legfrissebb termékek megjelenéséről.

Miért a Rossmann, mint munkahely?

A Rossmann logisztikai központ az irodákkal együtt Üllőn található. A raktárban dolgozó munkatársak szervezett munkája elengedhetetlen a nagy mennyiségű áru mozgatásához, illetve a bolthálózat folyamatos áruellátásához. A hatékony munkavégzést a legmodernebb logisztikai és technológiai megoldásokkal segítjük. A raktárunk két műszakban reggel 6-tól este 10-ig üzemel. Várjuk minden kedves érdeklődő jelentkezését!

Kollégáink mondták rólunk!

„20 éve fennálló stabil cég ahol van tanulási, fejlődési és előrelépési lehetőség. Erős a követelmény, de jó családi hangulatban lehet dolgozni.” • „Csatlakozz hozzánk! Biztos, nemzetközi háttérrel rendelkező vállalat. A dolgozók véleményére egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek. Nagyon fontos hogy saját akadémiánkon belül minden dolgozó számára megfelelő ambíció esetén biztosítják az előrejutást. Fontos döntések meghozatala előtt a dolgozók véleményére is kíváncsiak. Az ilyen figyelem következtében a csapat minden tagja szívesen jár be dolgozni, az ezzel járó elégedettség visszatükröződik a vásárlóink felé.”

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink