Erste Bank Simplejob - Összehoz titeket. Állás, munka fiataloknak, pályakezdőknek, diákoknak

Nálunk fejlődhetsz

Azért járunk be nap, mint nap dolgozni, hogy segítsük növelni az emberek pénzügyi önbizalmát. Nekünk az a siker, ha az ügyfeleink tudatosabb pénzügyi döntéseket hoznak, ha magabiztosabban használják a digitális eszközöket, ha kevésbé lesz frusztráló számukra a mindennapi banki ügyintézés. Ha hisznek magukban.

Miért jó az Ersténél?

Mert tudjuk, hogy a sikerhez, ügyfeleink elégedettségéhez szükségünk van arra, hogy munkatársaink is elégedettek legyenek.

Mert nálunk fejlődhetsz.

Hiszünk a munkatársainkban és a folyamatos fejlődés nélkülözhetetlenségében. Ezért képzések és tanfolyamok széles skálájával biztosítjuk, hogy naprakész tudással rendelkezz, és építhesd a karriered.

Mert versenyképes juttatásokat adunk.

Versenyképes juttatási csomagot biztosítunk: az alapbéren felül széles körű béren kívüli juttatási és további kényelmi elemekkel. Személyre szabható juttatások és extra szabadságok Home office lehetőség, hogy rugalmasan alakíthasd a napodat Kedvezményes banki szolgáltatások Csoportos baleset-, betegség-, és kockázati életbiztosítás Vásárlói klub személyre szabott kedvezményekkel

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink